Skip to main content

Bliv en del af teamet

i Mols Consulting - Natur og Miljø Aps

Ledige stillinger

Biologer søges til arbejde med naturindhold og biodiversitet!

Vil du hjælpe os med at arbejde for naturen i Danmark?

Hos os kan du komme til at arbejde med sagsbehandling efter naturbeskyttelsesloven, projektering af biodiversitetstiltag, landbrugstilsyn, biodiversitetsplaner, arts- og naturkortlægning, miljøvurderinger, eller nogle af vores mange andre spændende, forskelligartede opgaver. Måske kan du endda noget, som vi ikke kan – så finder vi opgaverne, der passer til dine kompetencer!

Mols Consulting – Natur & Miljø ApS er et rådgivningsfirma, der arbejder med natur i en meget bred forstand. Vi hjælper kommuner, styrelser, virksomheder, organisationer og private med at komme i mål på natur- og miljøområdet. Vores kerneydelser er dels myndighedsservicering på naturområdet og dels biodiversitetsrådgivning. Inden for disse felter spænder vores arbejdsopgaver vidt, og vi udvikler hele tiden vores kompetenceområder.

Lige nu oplever vi bl.a. stor efterspørgsel på rådgivning om biodiversitet i solcelleanlæg og skove, samt assistance til sagsbehandling hos kommunerne.

På grund af den store efterspørgsel ønsker vi at udvide firmaet med to stillinger. En midlertidig stilling på 9 mdr., samt en fast stilling. Vi søger derfor to biologer eller lignende AC’er. Vi ønsker os kollegaer, der kan bidrage med at få virksomheden til at vokse – enten i bredden eller dybden – og som kan sætte kryds ud for minimum én og meget gerne flere af følgende kompetencer:

  • erfaring med sagsbehandling efter naturbeskyttelsesloven.
  • et godt botanisk artskendskab.
  • erfaring med miljøvurderingsloven.
  • erfaring med vandløbsloven.
  • et godt zoologisk artskendskab.

Som person skal du kunne trives med sagsbehandling og projektstyring. Du skal kunne læse en lovtekst, kunne formulere dig let forståeligt på skrift og kunne håndtere kontakten med borgere og kunder med en serviceminded tilgang. Derudover vægter vi kvalitet, høj faglighed og ensartethed i opgaveløsningen. Derfor er det også vigtigt, at du har et ønske om at lære nyt og udvikle dine kompetencer.

Vi vil gerne have en person med minimum to års erfaring til den faste stilling. Men skulle du være nyuddannet, kan du godt komme i betragtning til den midlertidige stilling. For os er det afgørende, at du som person passer til jobbet, og går godt i spænd med dine kollegaer. Vi er i forvejen syv personer i firmaet med naturfaglig baggrund samt et par underleverandører, som brænder for vores arbejde, og vi glæder os til at få et par kollegaer, der kan hjælpe og supplere os!

I firmaet stræber vi efter at opnå work-life balance, da vi tror på, at medarbejdere, der trives, skaber de bedste resultater. Der er flextid og mulighed for at arbejde hjemmefra efter behov og aftale. Af samme årsag kan arbejdstiden fastsættes til at være på mellem 25 og 37 t/ ugen alt efter dine ønsker.

Kontoradresse er Grønfeld Bygade 16C, Grønfeld, 8400 Ebeltoft. Der er direkte busrute til Aarhus og Ebeltoft.

Send en ansøgning med C.V., eksamensbevis og evt. udtalelser til Kontakt@molsconsulting.dk
Ansøgningen skal være os i hænde senest torsdag den 23. marts 2023 kl. 12.00. Vi regner med tiltrædelse pr. 1. maj eller 1. juni 2023.

Har du spørgsmål, kan de rettes til konsulent Nanna Loumand på tlf. 93 80 19 93 eller til chefkonsulent Hanne Henriksen på tlf. 26 29 97 70.

 

Uopfordret ansøgning

Mols Consulting – Natur og Miljø ApS er en virksomhed i rivende udvikling. Vi er derfor ofte på udkig efter nye kandidater til vores team.
Hvis vi ikke har nogle ledige stillinger i øjeblikket, men du drømmer om at blive en del af teamet, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og cv.

 

Du er velkommen til at kontakte os på kontakt@molsconsulting.dk

 

Praktik

Vi har tidligere haft praktikanter af jordbrugsteknologer og fra skovskolen.

Har du mulighed for at komme i virksomhedspraktik og har en relevant uddannelse eller erhvervserfaring, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Kontakt os her